RU UA
  • (067) 322-96-11
  • (044) 333-70-14
  • (067) 469-71-66
  • (095) 191-53-22
RU UA

ТОВ "ЄУТ Україна" - українська компанія

Шановні клієнти!

Назріла необхідність прояснити декілька питань.


ТОВ "ЄУТ Україна" - українська компанія


Компанія ТОВ «Європа уно трейд Україна» - це компанія з іноземним капіталом, яка працює в Україні з 2007 року. Але ми українська компанія. Ми сплачуємо усі податки в Україні, усі наші працівники, а їх зараз близько 90 чоловік, оформлені згідно українського Законодавства. Увесь товар завжди завозився офіційно, завжди сплачувалися усі митні збори, податки, робилися відповідні документи.

Адже можна голосно заявляти про свою українську позицію, при цьому завозити товар на територію України нелегально, друкувати ліцензійні принти, не маючи ліцензії, продавати товар без Декларації про відповідність, гігієни та належного маркування, цим самим підриваючи економіку своєї країни. А можна працювати у правовому полі та робити все для розвитку української держави, як усі ці роки робили ми.


Хто інвестор та засновник


Головний наш інвестор (засновник), Філіп Даніель Ван Лангенхове, родом із Бельгії. Саме він свого часу створив відому всім компанію "Belbal". У 1992 році він засновав компанію "Європа уно трейд" в Росії (власник ТМ "Весёлая затея"). У 2007 році була заснована українська компанія ТОВ "Європа уно трейд Україна", власник ТМ «Весела витівка».

Обидві компанії, "Європа уно трейд" та "Європа уно трейд Україна", зараз контролюються Філіпом Даніелем Ван Лангенхове. Саме він є кінцевим та єдиним бенефіціаром, який керує компаніями та отримує прибутки від роботи цих компаній.


Звідки товар


Увесь товар в Україну привозився напряму від виробників, а гроші за цей товар перераховувались напряму цим виробникам. Ми маємо прямі й екслюзівні контракти із Флексметал, Джемар, Анаграм, Амскан, Квалатекс, Грабо, ПатіДеко, Белбал, Евертс, китайськими виробниками. Звісно, із Росії також привозився товар, який цікавив наших покупців і користувався попитом на території України, але його складова - менше 10% усього нашого асортименту. Але всі ці товари завозилися офіційно, бо все це було дозволено Законодавством України на той час.

Зараз товар із РФ завозитися не буде. Ми засуджуємо війну та припинили всі закупки товарів з РФ. Ба, більше того, 24 лютого поставка з Росії пройшла кордон, проте ми відправили її назад.


Куди сплачуються податки


ТОВ "Європа уно трейд Україна" – це українська компанія. Ми всі українці. Ми платимо податки в Україні, ми не користуємося схемами, офшорами, оптимизацією, сірим розмитненням, нелегальними поставками, не занижуємо свій прибуток і т.п. Маємо білий та прозорий бізнес, із року в рік ростемо, сплачуємо більше податків, відкриваємо нові магазині по всій Україні та створюємо ще більше офіційних робочих мість.


Ми в цифрах


Кілька цифр за 2021 рік:

Прибуток - 7 939 900 грн
Сплачений податок на прибуток - 1 501 500 грн
Сплачений ЄСВ - 3 059 732 грн
Сплачений ПДВ на митниці - 21 161 500 грн
Сплачений ПДФО - 3 164 160 грн
Сплачений воєнний збір - 640 500 грн

Ми робимо свій посильний внесок у розвиток України, а зараз і в її свободу та незалежність.

Зичимо всім Миру навколо та Миру в серці. Бережіть себе та один одного!

Усе буде Україна!
Комментарии покупателей
Отзывы отсутствуют
init
ФИО
Текст
Авторизація
Реєстрація
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply
Нагадування паролю
test